Onderzoek adoptie Ruby on Rails

Geplaatst door Remco van 't Veer do, 18 dec 2008 09:19:00 GMT

Maarten doet onderzoek naar de acceptatie van Ruby on Rails in het bedrijfsleven. Om informatie te verzamelen heeft hij een enquête opgesteld. Hij vraagt maar een paar minuten van je tijd;

Beste redactie,

Als student Business Informatics aan de Universiteit Utrecht wil ik jullie vragen om mij te helpen met het vinden van respondenten voor mijn afstudeeronderzoek. Ik verricht onderzoek naar de adoptie van Ruby on Rails door ontwikkelaars in het bedrijfsleven. Met behulp van een vragenlijst hoop ik een theoretisch model te valideren dat de adoptie van Ruby on Rails voorspelt en verklaart. Ik ben op zoek naar professionele web applicatie ontwikkelaars (ervaring met Ruby on Rails is niet noodzakelijk), die mijn enquête willen invullen.

De enquête bestaat uit twee pagina’s met vragen en het duurt ongeveer 5 minuten om het in te vullen. De mogelijkheid bestaat om een email adres achter te laten, zodat ik later de resultaten van het onderzoek naar de respondent toe kan sturen. Het is ook geheel anoniem in te vullen.

De enquête is hier te vinden: www.cs.uu.nl/survey/ror

Ik zou het geweldig vinden als jullie het onderzoek op jullie blog onder de aandacht kunnen brengen, want ik ben dringend op zoek naar meer respondenten. Als jullie nog vragen hebben over het onderzoek, stel ze gerust. Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,
Maarten Nefkens

Maarten heeft belooft de uitkomsten met ons te delen.

Geplaatst in , ,  | 1 reactie

Reacties

  1. Roy van der Meij zei ongeveer 4 uur later:

    Zo.. Gelijk maar even ingevuld :)

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning