Twente.rb gaat deze maand live!

Geplaatst door Remco van 't Veer di, 07 okt 2008 09:49:00 GMT

Lokale Ruby gebruikers groepen schieten als paddestoelen uit de grond. Het begon met Amsterdam.rb, snel volgde Utrecht.rb, vorige maand de eerste (?) Ruby samenscholing in Groningen en deze maand gaat Twente.rb een kroeg bezetten.

De aankondiging van de organisatoren:

Sinds begin 2008 is er in Amsterdam met regelmaat een Amsterdam.rb: een meeting voor Ruby (on Rails) programmeurs. Klinkt natuurlijk enorm gezellig, maar als je vanuit het wonderschone Twente moet komen is dat toch wel een hele onderneming. Omdat er in Twente veel Ruby (on Rails) ontwikkelaars rondlopen, leek het ons leuk om de aftrap te geven voor Twente.rb. Het doel: ervaringen uitwisselen, elkaar wat leren en natuurlijk een gezellige avond hebben!

Op woensdag 29 oktober zal de eerste Twente.rb plaatsvinden. We ontmoeten elkaar om 20:00 uur in cafe de Beiaard aan de Oude Markt in Enschede. Iedereen is van harte welkom, zegt het voort! En vergeet je niet aan te melden bij onze Google Group!

Met vriendelijke groet,
Roderick van Domburg – Nedforce
Edwin Vlieg – BlueTools
Joost Diepenmaat – BlueTools

Wat is eigenlijk de status van Eindhoven.rb? Ene.. zijn er echt geen Rotterdammers die een kroeg excuus zoeken?

Geplaatst in , ,  | 3 reacties

Reacties

  1. Marcel de Graaf zei ongeveer 1 uur later:

    We zijn nog bezig met het opzetten van Eindhoven.rb! Toevallig hebben we daar binnenkort weer overleg over, dus over niet al te lange tijd hopen we jullie meer te kunnen vertellen.

  2. Pieter Noordhuis zei ongeveer 6 uur later:

    Voor Groningen.rb was 30 september inderdaad de eerste meeting.

  3. Matthijs Langenberg zei ongeveer 9 uur later:

    Ik zal er 29 oktober zijn. =) Tot dan!

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning