Eindelijk: ruby.pagina.nl

Geplaatst door Danny Lagrouw wo, 19 apr 2006 22:42:00 GMT

Tot mijn verbazing zag ik een paar weken geleden dat er nog geen ruby.pagina.nl bestond. Er zijn natuurlijk verschillende van dit soort linksites, maar voor zover ik weet is (start)pagina.nl wel de bekendste en grootste. Ik heb me spontaan aangemeld als ‘paginabeheerder’ en ben in de wondere wereld van startpagina (contract, richtlijnen, pagina­onderhouds­website, beheerders­vereniging, beheerders­bijeenkomst…) terecht­gekomen. Met als resultaat dat ruby.pagina.nl vanaf vandaag live is! Ik heb schaamteloos del.icio.us, ruby-lang.org, rubyonrails.org en diverse blogs afgestruind op zoek naar geschikte links; maar waarschijnlijk ben ik lang niet compleet. Weet je nog een link die echt niet mag ontbreken, dan hoor ik het graag (je kunt op het envelopje rechtsboven op de pagina klikken voor een fraai reactieformulier).

Geplaatst in , ,  | 4 reacties

Reacties

 1. Robert zei ongeveer 1 uur later:

  Misschien nog een kadertje met tools? Zoals de mijne: http://www.blueace.nl/2006/03/search-rubyonrails-documentation-with-firefox/

 2. Matthijs Langenberg zei 1 dag later:

  Leuk Danny! Zo te zien heb je al aardig wat links verzameld. Ik zie dat zelfs Newminds erbij staat! Hulde!

 3. Jeroen Bulters zei 2 dagen later:

  BultersICT ontbreekt alleen ;-)

  Mooi initiatief.

 4. Matthijs Kadijk zei 32 dagen later:

  Ik had de pagina ook aangevraagd, echter jij was me voor, en terecht, ik ben niet zo een ruby guru als jij …

  Wellicht leuk om de www.rubyopdekaart.nl als link op te nemen, naar aanleiding van onze presentatie op de RubyEnRails dag van 18 mei.

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning