28 januari: amsterdam.rb

Geplaatst door Michiel de Mare do, 17 jan 2008 14:34:00 GMT

Op maandag 28 januari vindt de eerste bijeenkomst van amsterdam.rb plaats! Amsterdam.rb moet een gezelschap worden van Rubyisten die elke laatste maandag van de maand ergens in Amsterdam samenkomen en onder het genot van een biertje de ontwikkelingen in Rubyland bespreken.

Laptops zijn ook welkom – wie weet komt er nog wat creatiefs uit voort ook!

Voorlopig gebruiken we een Google Group ter coördinatie: amsterdam-rb

De eerste ontmoeting vindt plaats in de Bekeerde Suster aan de Nieuwmarkt. Vanaf een uur of acht kunnen jullie ons daar aantreffen.

Wij hopen jullie snel te zien!

Geplaatst in  | 3 reacties

Reacties

 1. Matthijs Langenberg zei ongeveer 1 uur later:

  Leuk initiatief! Helaas kan ik de 28e januari niet, dan geef ik een presentatie van mijn (Ruby) stage bij Newminds. Misschien kan ik volgende maand de interessantste delen van mijn stage eens toelichten.

 2. Jeroen Knoops zei ongeveer 6 uur later:

  Ola!

  Ik ben wel geen A’dammer, maar misschien kom ik toch wel langs.

  Nachttreinen naar Eindhoven!

 3. Abdul-Rahman Advany zei 11 dagen later:

  Gaaf :) ik zal eventjes langsdroppen…

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning