Guru-sessie met Chad Fowler in Delft

Geplaatst door Danny Lagrouw ma, 16 okt 2006 10:04:00 GMT

LogicaCMG organiseert een aantal gratis toegankelijke sessies onder de noemer Guru4Pro. Op donderdagavond 2 november a.s. zal guru Chad Fowler een sessie verzorgen over innovaties in softwareontwikkeling. Hij zal in deze Guru4Pro ingaan op de kerninnovaties binnen het Rails framework (en de hype daarachter), met de bedoeling om de geleerde lessen naar andere omgevingen, zoals Java/J2EE, te vertalen die daar hun voordeel mee kunnen doen.

Chad Fowler is o.a. auteur van Rails Recipes en co-auteur van de Pickaxe, is organisator van RubyConf en RailsConf, en geeft regelmatig workshops over Ruby on Rails.

Deelname aan deze avond (inclusief diner en meet&greet met Chad) is geheel gratis. Voor meer informatie en aanmelding: www.logicacmg.com/nl/guru4pro.

Geplaatst in , ,  | 4 reacties

Reacties

 1. Justin Halsall zei ongeveer 12 uur later:

  Woah, vet! Daar ben ik zeker bij

 2. Matthijs Langenberg zei 1 dag later:

  Wow een meet & greet met Chad Fowler, ben onder de indruk. Zal zeker proberen aanwezig te zijn.

 3. Ronald de Gunst zei 22 dagen later:

  Was deze sessie nog interessant? Ik ben benieuwd hoe LogicaCMG in ruby en rails zitten. Doen ze hier al daadwerkelijk projecten mee?

 4. Remco zei 22 dagen later:

  Volgens de mannen van Agile Dovadi was het een groot succes.

  Tijdens RailsConf heb ik een Londonaar gesproken die werkt bij LogicaCMG en zij gebruiken Ruby on Rails om prototypes te maken voor online banking. Daarna wordt het met J2EE gebouwd voor productie.

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning