Ruby en Rails dag in Nederland

Geplaatst door Danny Lagrouw wo, 22 feb 2006 11:07:00 GMT

Terwijl Michiel en Remco op dit moment de laatste voorbereidingen treffen voor hun deelname aan de RAD Race (waar ze uiteraard met Rails gaan ontwikkelen), is een datum geprikt voor de eerste grote Nederlandse Ruby en Rails dag:

18 mei 2006 – RubyEnRails 2006

Deze dag wordt georganiseerd door Profict. Er zal in ieder geval een Workshop On Rails worden verzorgd door Remco en ondergetekende. Deze workshop biedt een allereerste introductie in de omgeving Rails en de taal Ruby.

Meer informatie komt binnenkort; houd deze site in de gaten!

Geplaatst in , , ,  | 4 reacties

Reacties

 1. Tom zei 3 dagen later:

  Klinkt goed, zijn er ook plannen voor gevorderde workshops?

 2. Danny zei 4 dagen later:

  We doen ons best! Hopelijk deze week meer nieuws…

 3. Nathan zei 6 dagen later:

  Staat in mijn agenda!

 4. Ian Macdonald zei 19 dagen later:

  Mooi om te zien dat ook in Nederland Ruby aan populariteit wint.

  Ik ben zes maanden geleden teruggekeerd naar Nederland na zes jaar in de VS. Daar heb ik het geluk gehad om Ruby voor mijn werk te mogen gebruiken. Dat werd zwaar knokken in het begin, want de bazen zagen Ruby als een eendagsvlieg, maar steeds meer mensen zijn op mijn afdeling hun werk in Ruby gaan doen. Op een gegeven moment moest men dat gedogen, want het was overduidelijk dat Ruby voor heel veel werkplezier en leesbare code verantwoordelijk was. Officiele erkenning moet toch uiteindelijk het eindresultaat worden.

  Nederland is op ICT-gebied een heel stuk terughoudender dan Silicon Valley, maar op den duur hoop ik hier hetzelfde waar te nemen.

  Ik ben heel benieuwd naar jullie Ruby en Rails dag.

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning